Syn på mad og drikke i 1800-tallet
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Antologi › fagfællebedømt
Standard
Syn på mad og drikke i 1800-tallet. / Hyldtoft, Ole (Redaktør).
1. udg. København : Museum Tusculanum, 2010. 296 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Antologi › fagfællebedømt
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - BOOK
T1 - Syn på mad og drikke i 1800-tallet
A2 - Hyldtoft, Ole
PY - 2010
Y1 - 2010
N2 - En antologi om synet på mad og drikke i Danmark i 1800-tallet, om de lægelig råd om korrekt ernæring, om tidens mange kogebøger, om den bedste sovs og om nyere international forskning i madhistorie.
AB - En antologi om synet på mad og drikke i Danmark i 1800-tallet, om de lægelig råd om korrekt ernæring, om tidens mange kogebøger, om den bedste sovs og om nyere international forskning i madhistorie.
KW - Det Humanistiske Fakultet
KW - Mad og drikke
KW - 1800-tallet
M3 - Antologi
SN - 9788763532648
VL - 1
BT - Syn på mad og drikke i 1800-tallet
PB - Museum Tusculanum
CY - København
ER -
ID: 32339549