3. maj 2023

CMS SØGER MILITÆRANALYTIKER TIL LEDIG STILLING

Vil du udvikle dine strategiske og politiske kompetencer inden for området forsvars- og sikkerhedspolitik, samtidig med at du styrker dine analytiske evner, dine formidlingsevner såvel som dit netværk? Så er denne 2-3 årige stilling som analytiker på Center for Militære Studier (CMS) på Københavns Universitet måske noget for dig.

Læs mere og søg stillingen her.

Om stillingen
Dine arbejdsopgaver fastlægges under hensyntagen til dine kvalifikationer, interesser og centerets løbende prioritering af indsatsområder. Opgaverne forventes dog at være inden for følgende hovedområder:

• Projektleder og/eller projektmedarbejder i forsknings- og analyseprojekter.
• Redaktør og forfatter på rapporter og udredninger for centerets kunder.
• Militærfaglig sparring og bistand til centerets forskere.
• Tilrettelæggelse af det faglige indhold på konferencer og forskningsseminarer.
• Undervisning på centerets uddannelsesudbud, bl.a. på Københavns Universitet.
• Netværksdannelse for at understøtte CMS’ forskningsformidling og myndighedsbetjening.
• Ekspertbistand til forespørgsler fra medier.

Igennem et skræddersyet udviklingsforløb erhverver eller videreudvikler du dine kompetencer til at analysere udfordringer og muligheder for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik i et helhedsperspektiv, og i forhold til specifikke aktuelle og strategisk vigtige emner. Desuden får du mulighed for at gennemføre medietræning.

Stillingen er en tidsbegrænset stilling på 2-3 år og dit arbejdssted bliver på Center for Militære Studier (CMS) ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet.

Om dig
Du har en militærfaglig uddannelse på major-/orlogskaptajnsniveau, eller en videregående universitetsuddannelse. Herudover ser vi gerne, at du har erfaring med – og talent for – at arbejde i teams om løsning af konkrete analytiske opgaver.

Du besidder god indsigt og forståelse for militære problemstillinger, strategi og policy, såvel som gode pædagogiske evner med henblik på undervisning og formidling. Herudover har du gode skriftlige og mundtlige fremstillingsevner og gode sprogkundskaber – og som minimum engelsk på forhandlingsniveau, da centerets arbejdssprog er engelsk.

Som person er du engageret, samarbejdsorienteret og udadvendt, og du arbejder selvstændigt samtidig med, at du er en holdspiller. Eventuel erfaring fra udsendelse i internationale operationer, såvel som kendskab til forskningsverden, er en fordel.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorforsker Kristian Søby Kristensen, Københavns Universitet på telefon 3532 4084. 

Læs mere og søg stillingen her.

Emner