CMS Seminar: Lancering af sikkerhedspolitisk barometer 2018

Bjergside med helikopter foran

Hvad betyder Brexit og Trump for Danmarks udenrigs- og sikkerhedspolitik? Hvad er de største trusler mod Danmark? Og er det substantielle løft i forsvarsforliget 2018-2023 nok?

Det er blot nogle af de spørgsmål, vi har stillet i CMS’ årlige sikkerhedspolitiske barometer. Barometret måler trykforandringer i dansk udenrigs-, sikkerheds- og forsvarspolitik ved at lade politikere, embedsmænd, officerer, journalister, forskere og meningsdannere vurdere betydningen af tidens centrale emner og begivenheder. Du kan læse mere om rapporten her.

På dette seminar præsenterer vi resultaterne fra 2018-udgaven af barometret for på den baggrund at diskutere de store, fremadrettede linjer for dansk udenrigs-, sikkerheds- og forsvarspolitik.

Seminaret efterfølges af en reception kl. 15.30-16:30 i anledning af Henrik Breitenbauchs genansættelse som centerleder på CMS.

Tilmelding
Der er lukket for tilmelding. Du er velkommen til at dukke op til den efterfølgende reception klokken 15:30, der afholdes ved Center for Militære Studier, som holder til på første sal i bygning 8 på CSS.