Sommerskole 2017 – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Center for Militære Studier > Sommerskole 2017

Center for Militære Studier afholder i år sommerskolen ”Dansk forsvarspolitik og strategiske studier” på Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, den 7.-17. august med efterfølgende opgaveaflevering sidst i uge 34. 

Studerende med interesse for sikkerheds- og forsvarspolitik får hvert år mulighed for at fordybe sig i strategisk analyse på sommerskolen i dansk forsvarspolitik og strategiske studier.

Sommerskolen danner rammen om et fagligt fællesskab, hvor de studerende kan skabe netværk med andre med en interesse for militærstrategiske problemstillinger. Undervisningen er case-baseret og sigter på at inddrage og engagere de studerende i konkrete analyser.

Deltagerne har en unik mulighed for at lære det danske forsvar og de vilkår, som forsvaret opererer under fra Irak til Arktis at kende. De studerende møder forsvarets ansatte på alle niveauer, og tilegner sig såvel konkret viden om forsvaret som klassisk og nyere strategisk teori.

Læs mere om sommerskolen i dansk forsvarspolitik og strategiske studier her.

For generelle oplysninger om ansøgningsprocedurer, ECTS-point mv. for sommerskoler på Institut for Statskundskab, klik her. Bemærk at henvendelser vedr. det praktiske for ansøgning, adgangskriterier og eksamen mm. bedes rettes direkte til studievejledningen.