Sommerskole – Københavns Universitet

Center for Militære Studier afholder årligt sommerskolen ”Dansk forsvarspolitik og strategiske studier” på Institut for Statskundskab, Københavns Universitet.

Sommerskolen henvender sig til studerende med interesse for sikkerheds- og forsvarspolitik, der får mulighed for at fordybe sig i strategisk analyse i en dansk kontekst.

Sommerskolen danner rammen om et fagligt fællesskab, hvor de studerende kan skabe netværk med andre med en interesse for militærstrategiske problemstillinger. Undervisningen er case-baseret og sigter på at inddrage og engagere de studerende i konkrete analyser.

Deltagerne har en unik mulighed for at lære det danske forsvar og de vilkår, som forsvaret opererer under fra Irak til Arktis at kende. De studerende møder forsvarets ansatte på alle niveauer, og tilegner sig såvel konkret viden om forsvaret som klassisk og nyere strategisk teori.

Læs mere om sommerskolen i dansk forsvarspolitik og strategiske studier her.

For generelle oplysninger om ansøgningsprocedurer, ECTS-point mv. for sommerskoler på Institut for Statskundskab, klik her. Bemærk at henvendelser vedr. det praktiske for ansøgning, adgangskriterier og eksamen mm. bedes rettes direkte til studievejledningen.