Nyheder – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Center for Militære Studier > Nyheder

Nyheder

Nyheder fra CMS / News from Centre for Military Studies

Kan kunst og humor blive Syriens redning?

15. marts 2017

Hvilken rolle spiller kunst og humor i forbindelse med krigen i Syrien?  Helle Malmvig fortæller i Politikens kronik om borgerkrigen i Syrien – med kunst og kreativ aktivisme i fokus.

Læs mere

CMS Hosts Nordic-Baltic Defence and Security Cooperation Workshop

10. marts 2017

On Thursday March the 9th, Centre for Military Studies hosted a workshop on defence cooperation in the Nordic-Baltic Region, bringing together experts from nine countries around or near the Baltic Sea. 

Læs mere

CMS udgiver rapport om effektiv udnyttelse af lokale resurser i det arktiske område

28. februar 2017

En ny rapport med titlen ’Utilising Local Capacities’ udarbejdet af Andreas Østhagen, seniorforsker ved The Arctic Institute, stiller skarpt på håndteringen af potentielle maritime kriser i det Arktiske område. Rapporten fokuserer på hvilke typer af resurser der findes i arktiske samfund, og hvordan de nationale myndigheder vil kunne udnytte dem yderligere.

Læs mere

CMS udgiver rapport om autonome våbensystemer

24. februar 2017

En ny rapport med titlen ’In, On, or Out of the Loop’ udarbejdet af seniorforsker Gary Schaub Jr. og militæranalytiker Jens Wenzel Kristoffersen stiller skarpt på militære våbensystemers stigende evne til at udføre funktioner autonomt.

Læs mere

Bring Europas finansministerier ind i geopolitikken

17. februar 2017

Hvis ikke Danmark og en række NATO-lande i Europa præsenterer konkrete planer for at øge deres forsvarsbudgetter inden årets udgang, vil USA "moderere" sine forpligtelser til alliancen. Sådan lød advarslen fra USA's forsvarsminister, James Mattis, på denne uges møde blandt NATO's forsvarsministre. War on the Rocks bringer i dag et indlæg af centerleder, Henrik Breitenbauch, som analyserer udviklingen i de europæiske landes forsvarsbudgetter.

Læs mere

Trudeau reducerer flyvevåbnets kapabiliteter

17. februar 2017

Gary Schaub og Richard Shimooka forudser, at den canadiske beslutning om at købe F-18 kampflyet vil hæve prisen på F-35.

Læs mere

Flyt NATO til Washington

09. februar 2017

NATO bør flytte sin Allied Command Transformation fra Norfolk til Washington, lyder det fra Magnus Nordenman og Henrik Breitenbauch i dette indlæg.

Læs mere

Center for Militære Studier får igen tildelt en topplacering på global ranking af tænketanke

27. januar 2017

Center for Militære studier er i år placeret som nummer 21 ud af 110 af verdens førende internationale tænketanke på det forsvars- og sikkerhedspolitiske område. CMS har været med helt fremme i de seneste fire rankings, hvor eksperter vurderer tænketanke på baggrund af kvalitet, omdømme og indflydelse. Den gode placering CMS igen i år har fået, cementerer centerets evne til at producere forskning af høj international kvalitet, samt at mindske afstanden mellem forskningsverden og de politiske beslutningstagere. 

Læs mere

CMS udgiver sit årlige 'Sikkerhedspolitiske barometer'

16. januar 2017

CMS har for fjerde år i træk udgivet sit 'Sikkerhedspolitiske barometer', der tager pulsen på dansk udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitik ved indgangen til 2017.

Læs mere

CMS udgiver rapport om militære bidrag til national terrorbekæmpelse

30. december 2016

Læs rapportens komparative analyse af modellen for samarbejde mellem politi og forsvar i Danmark, Norge, Storbritannien og Frankrig her.

Læs mere

Ny rapport beskriver militære operationer i urbant terræn

29. december 2016

Læs Center for Militære Studiers rapport om tendenser og udfordinger for militære operationer i urbant terræn.

Læs mere

Ny CMS-rapport om forbedring og fornyelse af FN’s fredsarbejde

21. december 2016

Center for Militære Studier udgiver en ny rapport, der opridser de politiske og praktiske udfordringer ved den begyndende reformproces af FN’s fredsarbejde.

Læs mere

Skal vi undgå et dansk Bataclan, bør vi lære af udlandet

15. december 2016

Bataclan-teatret i det østlige Paris den 13. november 2015: ”Soldaterne havde hverken mandat til eller ordre om at rykke ind (…) Soldaterne blev derfor uden for teatret, og man måtte i stedet vente en halv time på, at politiets specialuddannede betjente ankom og overtog operationen. Imens dræbte terroristerne 89 mennesker.”
Bataclan-tragedien er med andre ord et vidnesbyrd om, at tab af menneskeliv ...

Læs mere

CMS søger studenter og videnskabelige assistenter

14. december 2016

Har du lyst til at arbejde på en centralt placeret universitetstænketank med tråde ud i dansk og international politik? Vi søger nye studenter og videnskabelige assistenter til Center for Militære Studier.

Læs mere

Partnerskab kræver lederskab

13. december 2016

”Ingen der påtager sig ansvaret for at drive partnerskabspolitikken fremad på NATO’s agenda," lyder det fra Laura Schousboe i dagens Ræson.

Læs mere

Grønne løsninger på militære udfordringer vinder indpas

09. december 2016

Hør Orientering på P1, hvor Kristian Knus Larsen fortæller om grønne løsninger på fremtidens forsvar.

Læs mere

Hvem er USA's nye forsvarsminister?

07. december 2016

P1 Morgen interviewede i lørdags CMS’ Henrik Breitenbauch, og du kan blandt andet høre, hvorfor Mattis betegnes som en intellektuel soldat.

Læs mere

Klare prioriteringer i regeringens sikkerhedspolitik?

30. november 2016

”Strategien har potentiale til at forandre den måde, vi laver sikkerhedspolitik på i Danmark," lyder det fra centerleder Henrik Breitenbauch på Altinget.dk, hvor han tager temperaturen på sikkerhedspolitikken i det nye regeringsgrundlag.

Læs mere

Har 1800 tallets Napoleon III noget tilfælles med kommende præsident Trump?

29. november 2016

I en ny artikel præsenterer James Der Derian et nyt perspektiv på den kommende amerikanske præsident ved at undersøge hvordan det lykkedes Napoloen III at genindføre kejserdømmet i Frankrig, kun få år efter at han ellers var kommet til magten som folkevalgt præsident. 

Læs mere

Dansk bidrag til missilskjold er ikke længere på Natos ønskeliste

22. november 2016

Som reaktion peger militæranalytiker Hans Peter Michaelsen på muligheden for atudskyde indkøbet af radarer til missilforsvaret for i stedet i første omgang at fokusere på luftværnsmissiler.

Læs mere

Nordisk forsvarssamarbejde på programmet

21. november 2016

Hvor står det nordiske forsvarssamarbejde i dag ? Og hvad er perspektiverne for fremtiden?

Læs mere

Hvad betyder Trump for sikkerhedspolitikken?

16. november 2016

Hør Henrik Breitenbauch analysere mulige konsekvenser af det amerikanske præsidentvalg i Radio 24Syvs programmer ’Det Røde Felt’ og ’Cordua og Steno’.

Læs mere

Artikel: Straffedomstolens kreative juridiske metode

16. november 2016

I en ny artikel undersøger Marc Schack fra Center for Militære Studier og Astrid Kjeldgaard Pedersen fra Center for International Ret, Konflikt og Krise Den Internationale Straffedomstols praksis i forhold til højrangerende tiltaltes immunitet.

Læs mere

Hvad skal USA’s allierede forvente af præsident Trump?

15. november 2016

NATO’s største udfordring er Trumps opfattelse af, hvad Putin er ude på. Det udtaler centerleder Henrik Breitenbauch til den amerikanske avis CS Monitor.

Læs mere

CMS udgiver rapport om hybrid maritim krigsførelse

11. november 2016

NATO og alliancens partnerlande står overfor geografiske, såvel som, økonomiske og politiske udfordringer, når Ruslands brug af hybrid krigsførelse i Østersøregionen skal håndteres.  

Læs mere

Teknologi og forsvarsplanlægning

08. november 2016

Center for Militære Studiers militæranalytiker, Hans Peter H. Michaelsen, fortæller om teknologi og forsvarsplanlægning ved IDA's symposium, "Teknologiske og materielmæssige udfordringer til fremtides forsvar."

Læs mere

Foredrag: Forsvarets rolle i dansk terrorbekæmpelse

02. november 2016

Skal Danmark i højere grad benytte forsvaret til at støtte politiets indsats mod terror?

Det spørgsmål danner udgangspunktet for et foredrag på Forskningscentret CORA, hvor Center for Militære Studiers Marc Schack fortæller om forholdet mellem politi og forsvar i forbindelse med terrorbekæmpelse.

Læs mere

Terror til søs

02. november 2016

Problemer til vands opstår til lands, lyder et hovedbudskab fra sikkerhedsanalytiker Ulrik Trolle Smed, der tirsdag var gæst i P1-programmet Droner og kanoner.

Læs mere

Slaget om Mosul

01. november 2016

”Mosul er et af de værste steder, man overhovedet kan forestille sig at lave en militær operation," lød det fra centerleder Henrik Breitenbaunch på TV 2 her til morgen.

Læs mere

Hybrid maritim krigsførelse

25. oktober 2016

Seniorforsker dr. Gary Schaub Jr., har forsket indgående i russisk anvendelse af hybride strategier i Østersøen og vil i forlængelse heraf holde oplæg over dette tema på U.S. National Defence University i Washington.

Læs mere

Luftmagt på dagsordenen

13. oktober 2016

I starten af oktober deltog Gary Schaub Jr., seniorforsker ved Center for Militære Studier, i ’2016 Joint Air & Space Power’-konferencen afholdt af NATOs Joint Air Power Competence Centre (JAPCC).

Læs mere

CMS rapport "Russisk Politik i Arktis efter Ukrainekrisen" er nu tilgængelig i en engelsk version

11. oktober 2016

Rapporten undersøger hvorvidt Ukrainekrisen, og det forværrede forhold mellem Vesten og Rusland siden 2014, har haft en betydning for russisk politik i Arktis.

Læs mere

CMS afholder seminar om globale sikkerhedstrends

29. september 2016

Den 5. oktober kl. 14:30 afholder Center for Militære Studier et seminar med titlen "Global defence trends: Threats and budgets in a Nordic perspective".  

Læs mere

CMS udgiver pjece om NATO's missilforsvar

08. juli 2016

Center for Militære Studier har netop udgivet pjecen "NATO's missilforsvar - helt enkelt".

Pjecen beskriver kort, hvad NATO’s ballistiske missilforsvar (NATO BMD) er, hvad formålet med missilforsvaret er, og hvordan Danmark kan tænkes at indgå i det. Baggrunden er de seneste tre NATO-topmøder op til og med Wales, herunder de udmeldinger, som såvel nuværende som tidligere regeringer er kommet med.

Læs mere

Den kurdiske forbindelse: Alliancepartnere eller terrorister?

15. juni 2016

Marc Schack, ph.d. og forskningsassistent ved CMS, har i det nyeste nummer af Ræson skrevet en artikel om de politiske og juridiske vanskeligheder ved forskellige opfattelser af kurderne.

Læs mere

Folkemødet 2016

13. juni 2016

Center for Militære Studier er med til dette års Folkemøde på Bornholm. Centerleder Henrik Ø. Breitenbauch og seniorforsker Kristian Søby Kristensen vil deltage i en række arrangementer om eksempelvis NATO's fremtid, flygtningekrisen og dansk sikkerhedspolitik.

Læs mere

Høring om kampfly

25. maj 2016

Forsvarsudvalget afholder høring om kampfly i dag mellem 9:15 - 13:00 i Landstingssalen på Christiansborg. Udvalget har bedt en række eksperter og industri-repræsentanter give deres besyv med regeringens indstilling af F-35, og her vil Center for Militære Studiers centerleder Henrik Ø. Breitenbauch samt seniorforsker Gary Schaub komme med hhv. en ekstern vurdering af indstillingen samt berette om de internationale erfaringer med køb af kampfly.

Læs mere

CMS udgiver rapport om Russisk Politik i Arktis efter Ukrainekrisen

18. maj 2016


Rapporten undersøger hvorvidt Ukrainekrisen og det forværrede forhold mellem Vesten og Rusland siden 2014 har haft en betydning for russisk politik i Arktis.

Læs mere

CMS-kronik i dagens Berlingske: Styrk Folketinget i sikkerhedspolitikken

11. maj 2016

I en kronik i dagens Berlingske konkluderer Center for Militære Studiers centerleder Henrik Breitenbauch og vicecenterleder Kristian Søby Kristensen, at: ”Snak og håndsoprækning [ikke] gør det alene. En stærkere debat om udenrigs- og sikkerhedspolitikken kræver et stærkere parlament”.

Læs mere

Taksøe-Jensen udredning 2. maj 2016

21. april 2016

Københavns Universitet og Det Udenrigspolitiske Selskab inviterer til et præsentationsseminar, hvor Taksøe-Jensen vil præsentere sin udredning. Forskerne i panelet, som bl.a. tæller CMS centerleder Henrik Ø. Breitenbauch, vil være med til at moderere debatten.

Læs mere

Flygtningekonference: CMS i dialog med Kristian Jensen

14. april 2016

Den 17. maj diskuterer Udenrigsminister Kristian Jensen og Centerleder ved CMS Henrik Ø. Breitenbauch stabilisering og gråzoner mellem krig og fred. Det sker til Københavns Universitets konference om flygtningestrømme, FLYGT2016, hvor politikere samt eksperter fra en lang række forskellige områder præsenterer deres perspektiver på flygtningekrisen.

Læs mere

CMS deltager i ” Joint Air and Space Power Think Tank Forum”

12. april 2016

Den 5-7. april deltog CMS Seniorforsker Gary John Schaub Jr. i et ” Joint Air and Space Power Think Tank Forum” i Madrid. Formålet med forummet var at udveksle informationer angående sammensætning af og ansvarsområder for tænketanke, luftkrigsførelsescentre, flyvevåbnenes hovedkvarterer og NATO-landendes officersskoler. Som en del af forummet udvekslede deltagerne informationer om deres projekter og diskuterede mulige områder for samarbejde.

Læs mere

CMS søger en analytiker – tiltrædelse snarest muligt

30. marts 2016

Vil du arbejde med strategisk forskning og forskningsbaseret myndighedsbetjening indenfor aktuelle forsvars- og sikkerhedspolitiske spørgsmål, styrke dine analytiske færdigheder, dine formidlingsevner og dit netværk på det forsvars- og sikkerhedspolitiske område?

Så søg denne 2-3-årige stilling som analytiker på Center for Militære Studier (CMS) ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, som er ledig til besættelse snarest muligt.

Læs mere

DJØF-bladet sætter fokus på Henrik Ø. Breitenbauchs bog ’Uendelig krig?’

26. februar 2016

I sin seneste bog ’Uendelig krig?’ undersøger centerleder Henrik Ø. Breitenbauch ved Center for Militære Studier på Københavns Universitet, hvad vi har lært om at håndtere den gråzone i dansk og international sammenhæng.

Læs mere

Officerernes medlemsblad diskuterer ny CMS-rapport om samfundsansvar

24. februar 2016

Hovedorganisationen af Officerer i Danmark (HOD) bringer i denne måned en artikel om CMS-rapporten ”Samfundsansvar” i medlemsbladet Officeren. I artiklen interviewes en af rapportens medforfattere, Casper Sakstrup, som er tidligere videnskabelig assistent ved CMS og nu ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet.

Læs mere

Center for Militære studier igen topplaceret i global ranking af tænketanke

09. februar 2016

Center for Militære Studier på Københavns Universitet bliver igen i år anerkendt som nummer 19 ud af 85 førende internationale tænketanke på det forsvars- og sikkerhedspolitiske område. Det er tredje år i træk at centeret befinder sig i top 20 af listen, og det markerer en fortsat synlighed og relevans af centerets arbejde.

Læs mere

CMS udgiver sit årlige Sikkerhedspolitiske Barometer

15. januar 2016

CMS har for tredje år i træk udgivet sit Sikkerhedspolitiske Barometer, som tager pulsen på dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik ved indgangen til 2016.

Læs mere

New report on Baltic Sea Security

04. januar 2016

Russia’s aggressive behavior put Baltic Sea security back on top of the NATO agenda for the first time since the Cold War and reintroduced the old, familiar strategic concepts of deterrence and reassurance.

Læs mere

Ny rapport om Sikkerhed i Østersøen

28. december 2015

Som følge af Ruslands aggressive adfærd er sikkerheden i Østersøen atter kommet øverst på NATO’s dagsorden og de gamle strategiske begreber om afskrækkelse og sikkerhedsgarantier har fået fornyet aktualitet.

Læs mere

CMS udgiver ny rapport om grønt forsvar

22. december 2015

Rapporten fokuserer indledningsvist på de fire centrale sikkerhedsproblematikker: brændstofforbrug i operationer, medlemslandenes forsvarsbudgetter, energisikkerhed samt globale klimaforandringer.

Læs mere

CMS søger nye studentermedhjælpere

09. december 2015

Center for Militære Studier (CMS) søger studentermedarbejdere med tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgningsfrist den 4. januar 2016. 

Læs mere

Ny rapport om dansk landmagts fremtid

08. december 2015

Center for Militære Studier udgiver ny rapport 'Mars på Jorden', der undersøger hvilke udfordringer hæren som organisation og landmagt som udenrigspolitisk redskab står over for. 

Læs mere

CMS host Georgian delegation

02. december 2015

On Tuesday the 1st of September, Centre for Military Studies had the pleasure of hosting a seminar on Georgia with participation of a high-level delegation from Georgia, NATO in Georgia, the Danish Ministry of Defence, the Defence Command Denmark and the Danish Institute for International Studies.

Læs mere

Er du vores nye kollega? Center for Militære Studier søger forsker eller seniorforsker

12. november 2015

Center for Militære Studier ved Institut for Statskundskab på Københavns Universitet søger en særligt dygtig og motiveret forsker eller seniorforsker.

Læs mere

Ny rapport om samfundsansvarsbegrebet

12. november 2015

Center for Militære Studier udgiver ny rapport, der undersøger samfundsansvarsbegrebets betydning for det danske forsvar.

Læs mere

Centerleder Henrik Ø. Breitenbauch deltager i ekspertfølgegruppen for udenrigs- og sikkerhedspolitisk udredning

02. oktober 2015

Centerleder for CMS, Henrik Ø. Breitenbauch, har takket ja til invitationen til at deltage i ekspertfølgegruppen for den udredning om dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik, som regeringen har iværksat den 15. september 2015.

Læs mere

Politiken bringer kronik af centerleder Henrik Ø. Breitenbauch

17. september 2015

Politiken har d. 17. september bragt en kronik af centerleder på CMS, Henrik Ø. Breitenbauch. Kronikken har titlen "Vi skal være stærkere uden for Europas grænser".

Læs mere

CMS holder reception for den nye ledelse

27. august 2015

Fredag den 21. august 2015 fejrede CMS den nye ledelse ved en reception med deltagelse fra kollegaer og venner af centeret. 

Læs mere

Henrik Ø. Breitenbauch i Universitetsavisen: "Fred er ikke en naturtilstand".

13. august 2015

Henrik Ø. Breitenbauch interviewes om CMS i Universitetsavisen.

Læs mere

CMS skyder sommerskole igang

10. august 2015

Center for Militære Studier har mandag d. 10. august taget hul på sin årlige sommerskole "Dansk forsvarspolitik og strategiske studier".

Læs mere

Ny ledelse på Center for Militære Studier

23. juni 2015

Center for Militære Studier, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet får ny ledelse. 1. juli 2015 ansættes Henrik Ø. Breitenbauch som centerleder og Kristian Søby Kristensen som vicecenterleder.

Læs mere

CMS udgiver ny rapport

17. juni 2015

Center for Militære Studier udgiver rapporten "Maritim sikkerhed i Arktis".

Læs mere

CMS på folkemødet 2015

09. juni 2015

Kristian Søby Kristensen og Henrik Ø. Breitenbauch deltager i tre sessioner på folkemødet om bl.a. global ustabilitet, IS, nye kampfly og cyberkrig.

Læs mere

Henrik Ø. Breitenbauchs bog "Uendelig krig?" anmeldt i Atlas Bogtillæg

04. juni 2015

Læs Peter Viggo Jakobsens anmeldelse af "Uendelig krig?" her.

Læs mere

CMS søger studentermedhjælpere

13. maj 2015

Er du studerende på en videregående uddannelse, og interesserer du dig for forsvars- og sikkerhedspolitik?

Læs mere

Videopræsentationer fra symposiet "Integrating Innovative Airpower" er nu tilgængelige

11. maj 2015

Oplev alle oplæggene fra konferencen

Læs mere

Ny klumme af Ann-Sofie Dahl

11. maj 2015

Dr. Ann-Sofie Dahl har bidraget med en klumme til Svenska Dagbladet.

Læs mere

Dr. Ann-Sofie Dahl participated in the Lennart Meri Conference in Tallinn

28. april 2015

Dr. Ann-Sofie Dahl, Senior Research Fellow at CMS, participates in the annual Lennart Meri Conference in Tallinn on April 24-26. The title of this year´s conference is "The Limits of Order".

Læs mere

CMS afholder sommerskole for dansk forsvarspolitik og strategiske studier

22. april 2015

Center for Militære Studier afholder igen i år  sommerskolen ”Dansk forsvarspolitik og strategiske studier” på Institut for Statskundskab, Københavns Universitet.

Læs mere

Berlingske publicerer kronik af Henrik Ø. Breitenbauch

14. april 2015

En ny dansk sikkerhedsstrategi? Læs kronikken i Berlingske af Henrik Ø. Breitenbauch, seniorforsker ved Center for Militære Studier.

Læs mere

CMS udgiver årsrapport for 2014

25. marts 2015

Center for Militære Studier har netop udgivet årsrapporten for 2014. 

Læs mere

Se video fra konferencen "The Transformation of European Airpower"

16. marts 2015

 Konferencen blev besøgt af et overvældende antal danske og internationale deltagere, og havde en række spændende oplæg af både forskere og praktikere. 

Læs mere

Gary Schaub gives talk on drones and the evolution of airpower

16. marts 2015

Department of Political Science at Aarhus University hosted a conference on "Drones and International Security: A European Contribution" on March 5-6. Gary Schaub was invited to give a talk with the title "Good News: UAVs and the Evolution of Airpower". 

Læs mere

Ann-Sofie Dahl participates in seminar on Northern European Secruity and the Ukraine Crisis

16. marts 2015

Ann-Sofie Dahl participates in a seminar in Oslo on "Northern European Secruity: in light of the Ukraine conflict"

Læs mere

Le Monde publicerer kronik af Henrik Ø. Breitenbauch

25. februar 2015

Den franske avis Le Monde har i dagens udgave en kronik med overskriften "A l’Europe de réaffirmer ses valeurs démocratiques contre le terrorisme" skrevet af Henrik Ø. Breitenbauch.

Læs mere

Center for Militære Studier får topplacering i global ranking af tænketanke

17. februar 2015

Center for Militære Studier på Københavns Universitet bliver i år placeret som nummer 19 ud af 85 førende internationale tænketanke på det forsvars- og sikkerhedspolitiske område. Centret rykker dermed en plads op i University of Pennsylvanias årlige globale ranking af tænketanke.

Læs mere

Dr. Ann-Sofie Dahl will participate in Security Conference in Oslo

03. februar 2015

Dr. Ann-Sofie Dahl, Senior Research Fellow at the Center for Military Studies, will participate in the 50th Annual Security Conference in Leangkollen in Oslo on February 2-3.

Læs mere

CMS udgiver sit årlige sikkerhedspolitiske barometer

22. januar 2015

Centerleder, Kristian Søby Kristensen, præsenterede fredag d. 16. januar resultaterne af CMS' årlige sikkerhedspolitiske barometer.

Læs mere

Kristian Søby Kristensen medforfatter på kronik i Berlingske

19. januar 2015

Kristian Søby Kristensen, centerleder ved CMS, har sammen med Rasmus Nilsson, ph.d., skrevet en kronik til Berlingske med titlen "Rusland og Danmark - samarbejde eller ej?". 

Læs mere

Kristian Søby Kristensen deltager i "Global Threats and Transatlantic Defense" med tidligere U.S. Secretary of Defense

19. januar 2015

Torsdag d. 5. februar giver Kristian Søby Kristensen, centerleder ved CMS, en introduktion til transatlantisk sikkerhedspolitik til arrangementet "Global Threats and Transatlantic Defense - Security in the 21st Century".

Læs mere

Release of "Revanchism - Russians – Justice: Foreign Policy Perceptions in Russia"

12. januar 2015

How do the Russian elite perceive the world and the foreign policy role of Russia? What are the consequences of these perceptions for the future of Danish relations with Russia? Get the analyses and answers in a new CMS report. 

Læs mere