CMS besøger og taler på Tøjhusmuseet – Københavns Universitet

Center for Militære Studier > Nyheder > CMS besøger og taler p...

21. august 2013

CMS besøger og taler på Tøjhusmuseet

Under den kommende Golden Days Festival 2013 sætter Tøjhusmuseet fokus på krig og filosofi. Fra kl 16:30 den 18. september vil Mikkel Vedby Rasmussen diskutere, om der var en tænkt plan for Helmand-indsatsen, Henrik Breitenbauch vil undersøge, om det egentlig er muligt at stabilisere skrøbelige stater, og Lars Bangert Struwe vil tale, om man kan besejre pirater uden at gå i land, eller blot holde dem under låg. Kristian Søby Kristensen vil være moderator for dagen.

Foredragene på Tøjhusmuseet i løbet af de to dage vil give indsigt i de aktuelle overvejelser om militære operationer og krigsførelse. Arrangementerne er led i Golden Days festivalen, der under temaet Philosophy Now sætter fokus på verdenshistorie og filosofiske tanker, der har indvirket på den. Du kan læse mere og se samlet på program ved at klikke her.