NATO "Call for Application" til ungdomstopmøde – Københavns Universitet

Center for Militære Studier > Nyheder > NATO "Call for Applica...

03. februar 2012

NATO "Call for Application" til ungdomstopmøde

I forbindelse med NATO-topmødet i Chicago d. 20.-21. maj 2012, inviterer alliancen ambitiøse studerende til at deltage i dialog gennem VIP on-line konferencer og to eksklusive ”ungdomstopmøder” i henholdsvis Bratislava og Chicago.

Interesserede studerende skal indsende ansøgning indeholdende essay til  yanapllications@acus.org. Ansøgningsskema findes på de sidste sider i det vedhæftede dokument, og essayet skal indeholde baggrunden for, hvorfor den studerende ønsker at deltage og derudover fremhæve, hvilken sikkerhedsudfordring eller –trussel, der er den mest oversete, og hvordan den næste generations ledere skal adressere problemet. For mere information se vedhæftede dokument eller www.youngatlanticist.org.

VIGTIGT: Ansøgningsfristen for danske ansøgere er forlænget til 13. februar, hvorfor man kan se bort fra den i invitationen angivne dato (6/2-12).