Høring om Somalia: Danmarks fremtidige engagement – Københavns Universitet

Center for Militære Studier > Events > Høring om Somalia: Dan...

Høring om Somalia: Danmarks fremtidige engagement

Center for Militære Studier inviterer i samarbejde med Udenrigsministeriet alle interesserede til høringsmøde om Danmarks fremtidige engagement i Somalia, der dækker perioden 2018-2022. På mødet vil udkast til landepolitikpapir og konceptnote for landeprogram for Somalia blive præsenteret og debatteret.

• Velkomst ved Katja Lindskov Jacobsen (Center for Militære Studier)
  • Introduktion til mødet ved kontorchef for Udenrigsministeriets Afrikakontor, Anders Garly Andersen
  • Præsentation af hovedlinjerne i Danmarks fremtidige engagement i Somalia ved Danmarks ambassadør i Kenya og Somalia, Mette Knudsen (deltager via videokonference)
  • Oplæg til debat ved seniorforsker Peter Albrecht (Dansk Institut for Internationale Studier) og seniorforsker Katja Lindskov Jacobsen
  • Åben debat og spørgsmål
  • Moderator: Professor, Martin Marcussen (Institut for Statskundskab)

Udkast til landepolitikpapir og konceptnote for landeprogram for Somalia er blevet offentliggjort og er tilgængelige på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Mødet er åbent for alle interesserede, men bemærk at tilmelding er nødvendig.
Send en mail til afrstud@um.dk.
Tilmeldingsfristen er mandag den 9. april kl. 12.

Eventuelle spørgsmål angående høringsmødet kan rettes til afrstud@um.dk